RC: Dáma nikdy neprohrává - Sabrina Jeffries

Autor: Sabrina Jeffries
Nakladatelství: Baronet
Počet stran: 360
Název v originále: Why we broke up
Série: Výtečníci z Halstead Hall (5)
Anotace:
Celii Sharpeové zbývají poslední dva měsíce, aby si našla manžela a splnila tak ultimátum své babičky. 
Vybere si proto tři vhodné mladé muže, a aby se mezi nimi mohla rozhodnout, dá jejich minulost prověřit detektivovi Jacksonu Pinterovi. 
Jeho vyšetřování uvede Celii do nebezpečí a přinese nový pohled na záhadnou smrt jejích rodičů. Jackson pak musí Celii zachránit nejen před ohrožením života, ale i před vybranými mladými ženichy, protože jediným mužem Celiina srdce se chce stát on sám! 





Lady Celia seocitla ve velmi nepříjemné situaci. Kvůli babiččinému dědictví má nyní dva měsíce na to, aby si našla manžela, jinak se s ním může ona i zbytek rodiny rozloučit.
Jelikož je to je ale chytrá dáma, má plán. Vyhlídne si tři bohaté muže a po zasnoubení s jedním z nich bude chtít svou babičku přesvědčit, že se může kdykoliv vdát, takže už není na co čekat.
Aby se ale nedostala do společnosti špatných mužů nechá si je všechny prověřit. Najme si detektiva z Bow Street, Jacksona Pantera, který pro jejich rodinu pracuje již v jiné záležitosti.
Společně tak chodí od jednoho nápadníka ke druhému, zjišťují o něm všechny informace, aby si Celia mohla vybrat toho „nejlepšího“. Bohužel ať je sebe bohatší, její city se nijak nerozvíjí.
Nejde se prostě jen tak do někoho na povel zamilovat.
Po určitém čase začne Celia zjišťovat, že jediný muž, který je s ní v blízkém kontaktu, a který  v ní nevyvolává nepříjemné pocity, ba naopak, je právě najatý detektiv.
A komplikace jsou na světě.


„Potřebuju, abyste prověřil mé ctitele“



Historické romány patří mezí mé oblíbené, a tak jsem této knize jednoduše nemohla odolat.
Sabrina Jeffries vytvořila velmi pěkný a autentický příběh, který bylo radost číst.
Lady Celia byla velmi statečná hrdinka, která měla na druhou stranu velmi prořízlou pusu, čímž celému příběhu dodala sarkasmus a čtenář si ho tak mohl ještě více užít.
I tady se potvrdilo pravidlo : co se škádlívá, to se rádo mívá, a my jsme tak mohli sledovat, jak se z hašteření mezi hlavními hrdiny postupně stávalo něco hezčího a důvěrnějšího, aniž by o tom oni sami už věděli.Díky dobrým zápletkám a napětí, které jsme chvílemi v příběhu pocítili, se příběh četl dobře a kapitoly tak utíkaly jedna za druhou.
Dáma nikdy neprohrává je moc velmi pěkně napsaná kniha, kterou ocení každý čtenář historických románu, či jen románu s podobnou tématikou. Já jsem byla moc ráda, že jsem měl možnost si tento román přečíst a vřele ho doporučuji.



Moje hodnocení4 z 5
Nakladatelství Fragment
Za poskytnutí knihy k recenzi moc děkuji nakladatelství Baronet :)
Knihu zakoupíte ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.