RC: Plán - Elle Kennedy

Výsledek obrázku pro plán elle kennedy

Závěrečný díl romantické série o hokejistech a jejich trablích s láskou

Ze čtveřice pohledných, vtipných a charismatických nám tu bez své životní lásky zůstává už pouze Tucker. Problém u něj tkví v tom, že oproti mnoha ostatním kluků, on touží po dívce, která ho nebude chtít jen jako nějakou rychlovku či na náhodná setkání jako zahnání nudy. 
Výsledek obrázku pro the goal elle kennedyNe, on chce někoho, s kým to potrvá minimálně do konce školy. Někoho, kdo by mu dal to, po čem prahne jeho podvědomí nejvíce - zázemí a rodinu. Tohle by člověk od populárního hokejisty, před kterým stojí fronty dívek, rozhodně nečekal. 
Proto není divu, že na první pohled si o Tuckerovi kdekterá myslí, že je to přesně ten typ, který se po jedné noci vypaří a rozhodně se nebude chtít vázat.

Právě to si o něm totiž myslí i Sabrina. Její život není už od základů nijak lehký - nežije v dobře fungující rodině, nemá mnoho kamarádů -, a tak jediné, na co se v životě soustředí, je vzdělání, které jí posléze otevře dveře do dobrého zaměstnání. Studiu obětovala vše. Nedružila se (podobně jako většina děvčat), vynechávala i mnoho večírků a chovala se spíše odtažitě. Už tak měla svých problémů dost, nepotřebovala si zadělávat na další. A jeden takový problém pro ni představuje právě Tucker. Má ho plné zuby už jen proto, že je kamarád Deana, na kterého moc dobré mínění tedy nemá.

I když se snaží držet se od něj co nejdál, jednou mu neodolá a vše se začne rázem komplikovat. V Tuckerovi tím jen podnítí jeho žádostivost a svému srdci taky moc nepomůže. Od začátku ale ví, že v tomto vztahu nemůže pokračovat. Pře lety si jasně určila plán a regule, podle kterých se má soustředit jen na důležité věci. A Tucker jí naprosto vykolejil, což se nemělo stát.
Navzdory jejímu plánu se ale stane něco, s čím nepočítala ani v nejhorším snu. Po jedné noci jí zůstane vzpomínka ve formě dvou čárek na těhotenském testu.

Co teď? Jak by mohla v takové životní situaci ještě vychovávat dítě? A co Tucker? Jak to před ním dokáže utajit?



Výsledek obrázku pro plán elle kennedyNa závěrečný díl série od Elle Kennedy jsem byla hodně zvědavá. Stejně jako v předešlých dílech, i tady děl velmi dobře utíkal, a to díky setkání i s hrdiny, které známe z dřívějška. Samotnou Sabrinu jsme už měli v třetím díle a mohli jsme se tak dozvědět, proč jsou na sebe s Deanem jako kočka a pes.

I tady si autorka vybrala zcela odlišné charaktery postav a zasadila je do naprosto jiné situace. Pár klišoidních situací se tu našlo, ale kdo by neměl rád klišé, že?
Sabrina si od začátku hrála na velkou tvrďačku, která ale ve skrytu duše touží po lásce a rodině stejně jako všechny ostatní romantické duše. Jí bohužel život připravil neveselý život, takže její postoj ke světu a lidem byl pouze jejím obranným štítem. V podstatě tu měli hlavní hrdinové opačné role, než na jaké jsme zvyklí. Dívka by nejraději na osudnou noc zapomněla a kluk jí naproti tomu nadbíhá a chce přídavek.
Je tedy jasné, že o vtipné situace tu nebylo nouzi.
Za mě musím říct, že se mi nejvíce líbil první díl, ale i ty ostatní jsem s užívala. 

Za celou sérií udělal Plán moc pěknou pomyslnou tečku. Elle Kennedy pro čtenářky vytvořila čtyřdílnou sérii, která obohatí každou knihovnu milovnice romantických knih s kapkou napětí a humoru.
Na letní dny je tato literatura jako dělaná, a tak pokud jste zatím žádnou knihu ze série Off-Campuss nečetli, měli byste to rozhodně napravit.


Hodnocení: 3,8 z 5

Za poskytnutí knihy k recenzi děkuji nakladatelství Baronet
Knihu můžete zakoupit ZDE
Nakladatelství Fragment

1 komentář:

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.