RC: Hledání podmanivé krásy - Jennifer Probst


Tak trochu jiná nevěsta na útěku.

Všechno je připraveno - hosté jsou na svých místech, kostel je olemovaný květinami a všichni se těší, až budou moct společně slavit.
Všichni, až na jednu z nejdůležitějších osob tohoto dne, a to nevěstu.

Gen MacKenziová je v překrásných bílých šatech, které jsou jako z pohádky, ale upřímně by je nejraději ze sebe zase rychle sundala.
Má pocit, že se vůbec nechce vdávat a všechno by raději na místě odpískala.
Ale to je přeci normální, ne?
Tak to se přeci cítí každá nevěsta před obřadem, že?
Ví, že je na tuto situaci pouze sama, a tak se rozhodne využít situace a dá volnost svému vnitřnímu já, které už tak dlouho utlačovala.

A tak se ani ne za deset sekund ocitne na okenní římse, ze které posléze skáče pryč, opouští svou svatbu a stává se tak oficiální nevěstou na útěku.
Jedna věc je ale impulzivně jednat, a ta druhá vědět co dál. Tak dalekozraký Genin plán zase nebyl - skokem z okna se vyhnula snoubenci i všem svatebčanům, ale co teď?

Tam v převlékací místnosti nepřemýšlela, co komu řekne nebop jaké následky ji budou čekat. Věděla jen, že se nechce vdát!
Naštěstí pro ni to vyřeší sám osud.
Na parkovišti, kam Gen dopadne, narazí na svého dobrého přítele, který ačkoliv právě vidí nevěstu na útěku, neváhá a nabídne jí svou pomoc.

Wolf byl pro Gen vždy osobou, na kterou se mohla zcela spolehnout a nyní se o jeho loajalitě ještě stonásobně přesvědčila. On je teď jediným člověkem, který ji může pomoct - schovat se v útočišti a opět najít samu sebe.
Jediná věc, která Gen trápí je to, že ho teď dlouho dobu zanedbávala. Kdyby nebylo jejího snoubence, jejich přátelství by nikdy takovým způsobem neochladlo. Na svém útěku se tak chytá šance, jak dohnat ztracený čas.
A jelikož se nyní ocitla velmi emočně vypjaté situaci bude pro ni mnohem těžší než dřív snášet a maskovat fakt, že se jí Wolf líbí.
Bude se ale muset vypořádat ještě s jednou věcí,  a to : Proč ze svatby utekla? Byl to jen náhlý popud nebo něco víc, co si sama ejště nehodlá přiznat?




Jennifer Probst vytvořila série romantických knih, které se staly mezi čtenářkami velmi populárni. 
Pokud jste četli předešlé díly této série, tak jste o Gen a Wolfovi už pár stránek četli. Stejně tak se i v tomto příběhu objevily postavy, které měly vyhrazený příběh v minulých příbězích. Jejich životy se neustále proplétají a čtenář tak rovnou dostane chuť se znovu začíst do dílu, který má již přečtený.

Zápletka s nevěstou, která utíká ze své vlastní svatby byla příjemným zpesřením proti předešlým dílům.
Wolf (jak užnapovídá jeho přezdívka, kterou si dal) je takový "vlk samotář". Díky jedné zakázce na modeling, kterou před lety přijal, je známý a peněz má také dost. Ženy se o něj doslova perou - hlavně pak pro jeho vypracované tělo a uhrančivé smaragdové oči -, ale on o žádnou vážnou známost nestojí. To co má teď je zlatým bodem jeho života, ale na minulost se naopak snaží mermomoci zapomenout.
Nechce o ní ani nikomu vyprávět, a právě proto si nikoho nechce moc připustit k tělu.

Gen je naproti němu otevřená a plná života a ačkoliv je to ze začátku velmi nepravděpodobné, stanou se z nich velmi dobří přátelé. Wolf v mnoha chvílích působil jako její starší bratr a ochránce a Gena byla jako jeho mladší sestra, která ho neustále škádlila.
Jejich vztah se v půrběhu příběhu naprosto proměnil až byla v půlce knihy chemie mezi nimi přímo nepřehlédnutelná.
Vyústění příběhu bylo - jak už to tak u romantických knih bývá - celkem předvýdatelné, ale na odreagování o volných chvílích jsou tyto knihy jako dělané.
Podle mě knihy Jennifer Probst patří mezi ty lepší romance a určitě potěší mnoho čtenářek.☺







Hodnocení: 4,5 z 5

Za poskytnutí knihy k recenzi moc děkuji  Euromediagroup
Nakladatelství Fragment
Knihu můžete zakoupit ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.