RC: Beatles skrz naskrz


Knížka pro všechny milovníky skupiny Beatles


Skupina The Beatles patří mezi nejpopulárnější skupiny minulosti a její sláva nerezaví ani dnes. V dnešní době zná jejich písničky velká většina populace a i v rádiích se holduje jejich repertoárem.

Z Paula McRatneyho, Johna Lennona, George Harrisona a Ringo Starra se tak stala legendární čtyřka, díky které vznikla nová éra muziky, stylu a idolů.
A pro všechny jejich milovníky nyní vyšla unikátní kniha plná fotografií, které nejsou nikde jinde k nalezení. Už samotným rozměrem se kniha zcela vymyká běžným knížkám, jelikož je asi tak 2,5x větší - takže se na stránky vejde o to více fotografií☻ -.

Kniha je uložena v ochranném boxu, který má stejný design jako obálka knihy..a společně s ní v něm nalezneme i retro kalendář, který je ÚŽASNÝ! Na každý měsíc je vybraná černobílá či lehce barevná fotografie, což každý milovník této skupiny jistě velmi ocení.


Beatles skrz naskrz je komplexní hudební knihou, která udělat radost nejednomu milovníkovi této slavné čtveřice, retro hudby či jen sběrateli hudebních knížek. 

Fotografie jsou kvalitní a rozdělené do jednotlivých příhod a situací, takže se před čtenářem objeví příběh, ve kterém budou hlavními vypravěči pouze fotografie samotné.

Já jsem z knihy opravdu nadšená! Je velmi krásně zpracovaná a celkově její vizáž napovídá, že bude dokonalým dárkem milovníkovi této nezapomenutelné skupiny. ☺






Hodnocení: 5 

Za poskytnutí recenzního výtisku moc děkuji knihkupectví Knihy Dobrovský a Knihy Omega.

Knihu Beatles skrz na skrz zakoupíte v knihkupectví Knihy Dobrovský.

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.