RC: Omyl - Elle Kennedy


Autor: Elle Kennedy
Nakladatelství: Baronet
Počet stran: 344
Název v originále: The Mistake
Série: Off-Campus (2)
Anotace:
John Logan může mít kteroukoli holku si zamane. Pro hvězdu univerzitního hokejového týmu je život jeden velký večírek. Za jeho sexy úsměvy a okouzlujícím šarmem se ale skrývá stále rostoucí zoufalství, že se po promoci dostane do slepé uličky.

Rychlovka s Grace Iversovou měla jen na okamžik rozptýlit jeho chmurné myšlenky. Poté co ji ale od sebe kvůli jednomu hloupému omylu odehnal, je Logan odhodlaný obětovat poslední ročník vysoké, poslední rok své svobody, aby ji přesvědčil, že by mu měla dát druhou šanci.

Grace se po letních prázdninách vrací zpátky na Briarovu univerzitu, starší, moudřejší, a bez myšlenek na toho arogantního hokejistu, kterému málem věnovala své panenství. Už není ta uťápnutá chudinka, jako když se setkali poprvé. Jestli Logan očekává, že se za ním připlazí a bude žadonit o pozornost jako jiné holky, tak se vážně plete. A že ji chce zpátky? To se tedy bude muset pořádně snažit...


Líbil se vám příběh Garretta a Hanny? Ta to byste si určitě neměli nechat ujít další díl z této série, Omyl.

Když se John seznámil s Grace, rozhodně nestál o žádný dlouhodobý vztah. Spíš se chtěl rozptýlit, aby zapomněl na holku, kterou má dennodenně před očima, a která mu nedá spát. Řeč je o Hanně, přítelkyni jeho kamaráda. Jak je tedy vidět, John se dostal do velmi zapeklité situace.
Teď ale zpátky ke Grace. S touto nesmělou a celkem vyplašenou dívkou se populární hokejista seznámil úplnou náhodou, když hledal jednu párty na koleji. 
Pro Grace je to samozřejmě nečekaná a úžasná chvíle. O Johnu Loganovi totiž sní snad každá holka na škole a jí ho osud přinesl rovnou před dveře jejího bytu. 
Stačí pár chvil s touto sexy návštěvou a Grace nadobro zapomene na své rozpaky, a tak mezi ní a Johnem nezůstane jen u povídání. 
Vše se ale začne komplikovat, když si Logan uvědomí, že Grace od jejich vztahu očekává zřejmě víc než on sám.
Jak je na tom ale John? Ví i on co přesně od Grace chce?


"Být blázen do holky nejlepšího kámoše je vždycky na hovno."


Na druhý díl z této série od Elle Kennedy jsem se po Návrhu hodně těšila. Tentokrát se celý příběh točil kolem Johna, dobrého kamaráda Garretta, se kterým jsme se už tak trochu setkali v předešlém dílu.
Bohužel ale Omyl nepředčil Návrh.

Jako první mě mrzelo, že kvůli anotaci se čtenář v podstatě dozví tři čtvrtě příběhu, což je velká škoda. 
Dále pak celková náplň příběhu byla taková nijaká – velkou část příběhu se vlastně skoro nic nedělo a zbylé chvíle byly docela předvídatelné. Na druhou stranu i tady autorka vložila střípky humoru, které příběh pěkně okoření. A asi tou největší pikantností je velké množství lechtivých scén - tam kde autorka ubrala na příběhu, přidala na erotice. - tady je asi na každém čtenáři, jak tuto skutečnost zhodnotí.- 

Příběh Johna a Grace rozhodně patří mezi tu část příběhů, kterou rádi vytáhnete ve svých volných chvílích. Jediná škoda je ta, že ji čtenář srovnává s předešlým dílem. Kdybych možná nečetla Návrh a jako první se mi do rukou dostal Omyl, byla bych úplně spokojená, ale takhle u mě veden Návrh.
Jak jsem ale řekla, jsem ráda, že jsem si Omyl přečetla a rozhodně patří mezi příběhy, které mě bavily a jsem zvědavá, jak se autorka vrhla na třetí díl.☻


Moje hodnocení4 z 5

Nakladatelství Fragment
Za poskytnutí knihy k recenzi moc děkuji nakladatelství Baronet :)
Knihu zakoupíte ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.