RC: Láska k nepříteli - Suzzane Enoch

Autor: Suzanne Enoch
Nakladatelství: Baronet
Počet stran: 392
Název v originále: Taming Rafe
Série: Bancroft Brothers (2)
Anotace
Rafe Bancroft je jednoznačně darebák! Jenže tenhle sexy a nesnesitelný člověk se stal majitelem Forton Hall, domova předků Felicity Harringtonové. Temperamentní kráska se rozhodla zachránit svou rodinu i sebe před zkázou, která jim od toho hezkého ničemy hrozí. Ale copak to jde, když noc co noc touží po doteku neodolatelného nepřítele?

Rafe sice vyhrál Forton Hall v kartách, ale nemá v úmyslu se usadit. Ne, rád by sídlo prodal a vydal se za dalším dobrodružstvím – jenomže pozná Felicity. Zčistajasna je pro něj její náruč lákavější než všechny exotické země světa. Jeho přelétavé srdce to nechápe… jenomže láska je největší dobrodružství ve vesmíru! 



O tom, že náhodná setkání bývají ta nejosudovější, nám bude vyprávět příběh o Rafovi a Felicity.

Nezodpovědnost a neustálé hýření penězi udělalo z mladé Felicity Harringtonové spravovatele rodinného a sídla, a také velmi malého jmění. 
Bez staršího bratra, který ji i mladší sestru nechal ve starém rodinném sídle samotné, se musí o vše starat a na svůj věk je tak velmi uzavřená a samotářská. Jejich běžný režim jim ale jednoho dne naruší nečekaná návštěva, o které si obě dívky nejprve myslí, že je přišla okrást.
Jak se nakonec ukáže, půjde o Rafa Bancrofta, člověka, který obehrál Felicitina bratra v kartách a také o nového majitele jejich rodinného sídla. Nejenže se tedy musí obě sestry vypořádat s tím, že se u nich z ničeho nic objevil cizí muž, ale ještě k tomu se staly hosty ve svém vlastním domě.
Mají velké štěstí, že Raf nepatří mezi záporné hrdiny, jelikož jim nabídne, že tu mohou i nadále zůstat jen s tím rozdílem, že tu budou bydlet všichni tři.
Všechno se tím pádem obrátí vzhůru nohama – Raf se dostane do zcela jiné společnosti než na jakou je zvyklý, Felicity už nebude tak pevná v kramflecích jako doposud a její mladší sestra najde v Rafovi kamaráda a také spojence pro své dobrodružné plány.
Nebude trvat dlouho a mezi Rafem a Felicity se začne rodit něco víc než jen přátelství. Dá ale Felicity přednost srdci či rozumu? 


Na Lásku k nepříteli jsem byla hodně zvědavá, jelikož první díl z této historické série mě velmi mile překvapil. I tento díl se mi líbil, i když ten předešlý byl ještě o něco lepší. Dostali jsme se do zcela jiného prostředí – ze zámku jsme se přesunuli až na venkov - . Raf byl od začátku velmi milý a pozitivní hrdina, který překypoval dobře mířeným humorem a také velkým charismatem.
Oproti tomu na Felicity byl naložen velký kříž ve formě jejího staršího bratra, který na ní nechal co mohl. Byla silnou hrdinkou, která byla chvílemi možná až moc úzkoprsá, ale to k ní tak nějak patřilo.
Všechno krásně doplňovala její mladší sestra, která vnášela do příběhu dětskou radost, která celý příběh odlehčila. Celkově se tedy v knize všechno skloubilo tak, že nakonec vznikl velmi čtivý příběh, který čtenáře vtáhl do děje a utíkal tak jako voda.
Čtení této knížky jsem si opravdu užila a můžu ho tedy jen doporučit – čtenářům, kteří mají rádi historické romány či příběhy o lásce - .☻



Moje hodnocení4 z 5

Nakladatelství Fragment
Za poskytnutí knihy k recenzi moc děkuji nakladatelství Baronet :)
Knihu zakoupíte ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.