RC: Stingerův pád - Mia Sheridan

Autor: Mia Sheridan
Nakladatelství: Baronet
Počet stran: 384 
Název v originále: Stinger
Série: Znamení lásky (4)
AnotaceGrace Hamiltonová vždy měla vše naplánováno do nejmenšího detailu. Vždycky přesně věděla, kam se bude její život ubírat, a byla hrdá na to, že svých cílů pokaždé dosáhla. Nikdy nesešla ze své cesty a nikdy se nezamýšlela nad tím, co doopravdy chce, nebo koho se to tak snaží potěšit. Dokud nepoznala jeho…
Carson Stinger nikdy nehrál podle pravidel, pokud je neurčil on sám, a nikdy ho nezajímalo, co si ostatní myslí. Každý den bral tak, jak přicházel, bez plánů, bez vytyčených cílů. Coby slavná osobnost zábavního průmyslu pro dospělé vždy věděl, co od něj ženy chtějí, a nevěřil, že jim má co víc nabídnout. Dokud nepoznal ji…
Několik hodin, které kvůli souhře okolností musí strávit spolu, je oba změní. Světy, z nichž oba pocházejí, a jejich životy jsou natolik rozdílné, že se nikdy neměli potkat, a překonat tento rozdíl je pro ně nemožné. Alespoň prozatím…


Když se Grace Hamiltonová vydává do Las Vegas na konferenci, rozhodně nečeká, že jí tato cesta zásadně změní život.
Jelikož má slibnou kariéru na studiích práv, je prototypem správné studentky, která na jiný život než na ten strávený u učebnic nemá čas. Využije tedy možnosti a jede se podívat na právnickou konferenci, kde chce nabrat nové informace a položit také pár otázek. Hned po příjezdu ji pobaví zjištění, že v ty samé dny se v hotelu koná také veletrh filmů pro dospělé.

A právě na tento veletrh přijel Carson Stinger. Nebo spíš..on je jeho hlavní hvězdou. Za relativně krátkou dobu, co se živí těmito filmy si získal fanynky a jeho jméno je tak docela známé. 

Co se asi může stát, když se tyto dvě odlišné osoby setkají?
Pro Garce je někdo jako Carson samozřejmě úplně pasé. Je pro ni nepochopitelné, jak se někdo může věnovat takové práci, kterou dělá on a to je asi hlavní důvod proč má na něj ne moc dobrý názor.
Pro Carsona je naopak výzvou Grace dostávat do dvojsmyslných rozhovorů a rozpaků. Je to jeho štít, který používá na mnoho lidé kolem sebe. Ale s Grace je to jiné. Ona se mu totiž dostane po jeho brnění a prokoukne ho.
Nakonec stačí pár hodin v porouchaném výtahu a Carson uzavře s Grace dohodu.
Stráví spolu víkend ve Vegas. Budou si užívat, jak venku, tak i v hotelovém pokoji a nebudou přemýšlet o budoucnosti.

Tyhle plány ovšem mívají velký předpoklad ke ztroskotání už v jejich začátcích. A ani tihle dva nejsou výjimkou.
Všechno jim zkomplikuje láska.
Ale jejich životy se bohužel musejí vydat opačnými směry.
Najdou k sobě opět cestu? Jsou pro sebe ti praví? Byl pro ně tohle nový začátek?


Stingerův pád je druhou knihou, kterou jsem od Mii Sheridan přečetla a příjemně mě překvapila. 
Kapitoly, které se odehrávaly v Las Vegas, byly čtivé a přeplněné humorem, takže ubíhaly jako voda.

Grace a Carson byli jak oheň a vodaCarson v mnoha situacích Grace „kazil“ a ona díky němu žila docela jiným životem. Poznávala věci, na které kvůli učení neměla čas a na chvíli hodila kontrolu nad vším a také všechny starosti za hlavu.
Tyhle kapitoly byla radost číst..  Rozhodně čekejte, že při čtení vystřídáte hned několik emocí a v určitých chvílích budete chtít přeskakovat kapitoly – abyste se dozvěděli, jak to (sakra) dopadne - :D.
Oba si s sebou nesou minulost, kterou drží hluboko v sobě a budou potřebovat nějaký čas, aby se od ní odpoutali a mohli žít přítomností, kterou si zvolí.

Sice jsem se poté malinko nudila zhruba v polovině knížky, ale za pár kapitol se děj opět rozjel. Knížku jsem přečetla během jednoho dne→protože vážně nešlo přestat číst.
Oba hrdinové mi byli sympatičtí, takže jsem jim od začátku až do konce fandila.

Styl autorky se mi opět líbil – použila vyprávění z pohledu Grace i Carsona, což nám dávalo lepší náhled na celý příběh a celkově jsme se více pobavili -.
Příběh o nalezení lásky v nesprávný čas, se mi moc líbil a určitě bych ho doporučila jako příjemné čtení (nejen) na léto! ☺


Moje hodnocení4 z 5
Nakladatelství Fragment
Za poskytnutí knihy k recenzi moc děkuji nakladatelství Baronet :)
Knihu zakoupíte ZDE

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.