RC: Poslední výkřik - Alice Clayton

Autor: Alice Clayton
Nakladatelství: Mladá fronta
Počet stran: 120
Název v originále: Last Call
Série: Coctail (5)
AnotaceCaroline patří mezi špičkové interiérové designéry v San Francisku, ale i přes své pracovní vytížení si dokáže najít čas na chvíle odpočinku v teple domova. Světoběžník Simon na oplátku výrazně zkrouhl svoje zahraniční cesty, aby se mohl se svou Roštěnkou v klidu oddávat pečení dobrot, všemožnému bušení i jinému řádění…
Další krok v jejich životech se zdá být logický – cinknutí skleničkami, svatební závoj a ulička posetá okvětními lístky růží, je však tím pravým ořechovým i pro tenhle nekonvenční pár? Když ale Caroline vyděsí telefonát ohledně jisté nehody, která se udála při focení v jihovýchodní Asii, uvědomí si, že „dokud nás smrt nerozdělí“ není jen působivě znějící fráze. I konvence mají najednou něco do sebe…
Smíchejte sklenku erotiky se špetkou smíchu a trochou nahoty, ochuťte kapkou exotického prostředí, přihoďte růžovou košilku a podávejte s chuťovkou z kocoura Clivea. Napijme se na Poslední výkřik!

Líbil se vám příběh Caroline a Simona a jejich kocoura Clivea? Tak to si rozhodně nenechte ujít pokračování jejich příběhu v knize Poslední výkřik.

Mimi i Sophie ve svých vztazích postoupili do dalšího levelu – mají navléknuté  snubní prstýnky a i děti už se v jejich životech objevily - 
Na druhé straně Simon a Caroline mají program nabitý hlavně svou prací. A jelikož mají oba dva práci, která je baví, jsou opravdu šťastní. Jsou vlastně šťastnější než kdy dřív a tento pocit v obou vyvolává malé myšlenky na život ve dvou jako novomanželé.
Vše je ale ve fázi vnitřního přemýšlení, takže ani jeden se ničem nezmíní.
Zásadní chvíle poté pro oba nastane, když se Simon velmi škaredé zraní při focení v jihovýchodní Asii.
Oba dva si najednou začnou uvědomovat pomíjivost chvil a hlavně to, že by bez sebe už nechtěli žít ani minutu.

Závěrečný díl věnovaný „Nabíječi“ a „Růžové košilce“ byl opravdu tenoučký, takže vám jeho přečtení nezabere víc jak hodinku. Velká část příběhu je tu věnována vztahům jejich přátel, takže  se toho u Caroline a Simona neodehraje zase tolik. Je předem jasné v co jejich příběh vyústí.

Oproti Nabíječi či Roštěnce to bylo menší zklamání – hlavně délka příběhu -, ale jako celkové zakončení jejich příběhu to asi tak mělo být.
Ale protože jsem si za ty tři díly Caroline i Simona oblíbila musím knihu hodnotit kladně, takže jako čtení na (malou )chvilku pohody je Poslední výkřik jak dělaný. ;)


Moje hodnocení: 3,5 z 5
Za poskytnutí recenzního výtisku moc děkuji knihkupectví ☺
Knížku můžete zakoupit ZDE.☺

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.