RC: Všechno, nebo nic (Love By Design 3) - Kendall Ryan

Autor: Kendall Ryan
Nakladatelství: Grada
Počet stran: 261
Název v originále: All or nothing
Série: Love By Design
Anotace:
Jako jeden z nejvyhledávanějších mužských modelů na světě si Braydon užívá přízně svých fanynek. To poslední, co chce udělat, je sám sebe omezovat, a to zejména pokud jde o ženy. Jeho nejlepší přítel Ben se již usadil, ale Braydon se na žádné závazky necítí. Chce se bavit.
Ellie naopak touží po trvalém vztahu, ale když jí Braydon nabídne „přátelství s výhodami“, nemůže mu odolat. Jak se jejich vztah rozvíjí, musí se Ellie rozhodnout: všechno, nebo nic?







V této knize naší pozornost přesuneme na, dříve vedlejší postavy, Braydona a Ellie. Jako dva nejlepší přátelé Emmy a Bena, kteří se stali čerstvými novomanžely, jsou od nynějška v těsné blízkosti.
Ellie od začátku byla hlavní poradkyní pro svou nejlepší kamarádku a v mnoha chvílích měla na Bena pěknou zlost. Není se tedy čemu divit, že se jí nezná ani jeho nejlepší kamarád z branže Braydon. Je to přesně ten typ muže, u kterého se zařekla, že si s ním už nikdy nic nezačne. Zkuste se ale vyhýbat někomu, kdo je nejlepší přítel manžela vaší kamarádky.
Navíc Braydon je zvyklí, že vždycky dostane to co chce a právě teď má nutkavou potřebu porušit pravidlo : Co je v domě, není pro mě.
Nedobytná Ellie se pro něj stane zajímavým terčem. Je si vědom, že je pro Ellie pokušením a od začátku toho využívá pro svůj prospěch.
Je ale těžké odolávat pokušení, obzvlášť když ho má člověk denně před očima. Netrvá tedy dlouho a Ellie mu podlehne. 
Braydon už na začátku dá ale Ellie jasné pravidlo – hlavně nezávazně. Jediná jeho slabina jsou závazky. Ellie to ze začátku vidí stejně. I ona se nedávno s jedním mužem spálila a rozhodně nechce do podobné situace spadnou znovu. Jenomže jak už to u žen bývá, nic netrvá věčně.
Aniž by to chtěla, začne v průběhu jejich „vztahu“ k Braydonovi cítit něco víc a začnou se v ní být dva protipóly. Jeden jí říká, že mu to musí říct – jinak se bude trápit – ten druhý je ale proti – lepší takový vztah než o Braydona přijít úplně ne?
Co má Ellie dělat? 
Nezměnil by třeba Braydon své stanovisko?
Je opravdu v této situaci lepší mít vrabce v hrsti než holuba na střeše?


Všechno, nebo nic se mi z celé série líbilo asi nejvíce. Ellie a Braydon byli jako oheň a voda a v celém příběhu navozovali tu správnou atmosféru. V každém jejich dialogu byla jasně cítit chemie, která mezi nimi od začátku až do konce proudila.
Celkově nebyl příběh nijak závratně nepředvídatelný a už od začátku bylo jasné, jak ho autorka ukončí. To mi ani tak nevadilo, ale bohužel mi moc nesedl styl autorčina psaní, což jsem zmiňovala již u předešlých dvou dílů. Také tu byly některé věci, které bych do příběhu vůbec nedávala, ale nebylo jich zase tak moc.
Výhodou u tohoto dílu je, že není striktně nutné, abyste četli předešlé dva díly. Je to příběh věnovaný dvou hrdinům, kteří byli v předešlých dílech vedlejší postavy, takže se jedná o samostatný příběh. 
Samozřejmě se i tady setkáváme s Benem a Emmy, ale už v menší míře. 
Opět se dostáváme do modelingového prostředí což bylo, stejně jako u dílů s Benem a Emmy, velkým plusem. 
Pokud jste četli předešlé díly a líbily se vám, nebo vás jen  nadchla anotace tohoto dílu, knížku si přečtěte. Třeba vás tato série nadchne ještě více jak mě. ☺




Hodnocení3,5 z 5
Za poskytnutí recenzního výtisku moc děkuji knihkupectví ☺
Nakladatelství Fragment
Knížku můžete zakoupit ZDE. ☺

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.