RC: Nenasytná (Crossfire 4) - Sylvia Day

Autor: Sylvia Day
Nakladatelství: Fortuna Libri
Počet stran: 360

Název v originále: Coptivated By You
Série: Crossfire (4)
AnotaceGideon Cross je bojovník. Přestože pochází z bohaté rodiny, od začátku se musel prát o své místo na slunci. Násilí a trauma, které prožil, z něj udělaly člověka, který jen tak někomu nedůvěřuje. I když si celé roky stavěl kolem srdce zeď, teď ho odevzdal Evě Tramellové - a daroval jí i své sexy tělo. Eva však musí vědět, že nic není zadarmo. Opravdu se Eva bude muset vzdát své nezávislosti, aby si udržela muže, bez kterého si nedokáže svůj život představit? Nebo se jí podaří přinutit Gideona, aby ustoupil? Srážka dvou světů na sebe nenechá dlouho čekat. Eva a Gideon jsou manželé, ale postupně přicházejí na to, že největší utrpení i největší rozkoš je čeká ve chvílích, kdy se z nich stávají nesmiřitelní protivníci.




„Kdybych byl lepší člověk, nechal bych Evu Grossovou být hned v okamžiku, kdy jsem ji uviděl.“


Čtvrtý díl milostné série jejímiž hrdiny jsou opět Eva a Gideon. V tomto díle ale v jejich vztahu došlo asi k největší změně, a to proto, že se stali manželi. Konečně se ani jeden nemusejí bát, že by to jeho drahá polovička vzdala a vzala nohy na ramena. 
Jelikož jsou ale už od samého začátku neobvyklým párem, i jejich svatba musí být tím pádem neobvyklá. Proběhne totiž v naprosté tichosti a nevědomosti jejich blízkých
Vědomí toho, že jsou k sobě připoutaní manželským slibem a dvěma blyštivými prstýnky, jim dává pocit jistoty, po které oba už mnoho let touží.Ví, že jeden bez druhého už nedokážou rozumně fungovat, ale na druhé straně oba potřebují v některých věcech stále prostor. 
I v manželské sféře, jejich soužití tedy nebude tak lehké, jak by se mohlo na první pohled zdát.



Nenasytná byla velmi ozvláštněna tím, že byly pasáže vyprávěny, jak z pohledu Evy, tak i Gideona. Mohli jsme tak vidět mnoho situací jeho očima a ještě o trochu více pochopit jeho chování a náhled na jeho vztah s Evou. 
V tomto díle jsme se také mohli dozvědět, jak vlastně Evu vidí a co všechno pro něj upřímně v hloubi srdce znamená. Pořád to byl ale ten stejný Gideon posedlý kontrolou jako v minulých dílech, takže se jeho chování mohlo mnohdy zdát extrémní nebo neadekvátní situaci. 
Eva se naopak od předešlých dílů dost změnila a už se vůbec nebála s Gideonem nesouhlasit, nebo si od něj vzít dokonce několik dní odstup. V předešlých dílech se oba báli, aby jejich vztah vůbec fungoval a tak se snažili vyvarovat jejich rozdělení, ale v tomto díle byla Eva daleko „tvrdší“ a více riskovala.
Z části to bude asi díky skutečnosti, že Eva a Gideon si navzájem tajně navlékli snubní prsteny a stali se oficiálně manžely.
I když by se mohlo zdát, že všechno už se vlastně vyřešilo a tato "pohádka" může skončit šťastně, je i tento díl nakonec napsaný tak, že po jeho dočtení, budete čekat na další díl ;)
Jak už jsem psala, tím, že v tomto díle dala autorka prostor i Gideonovým myšlenkám, celá knížka měla úplně jiný nádech a mužský element byl velmi vítanou změnou.
I když jsem se ze začátku obávala, aby mě knížka bavila, byla jsem nakonec velmi mile překvapena, jak se celý příběh vyvíjel.
Na oficiálních stránkách autorky je pátý díl (One With You) již zveřejněný, takže teď jen čekat, kdy se objeví i u nás – opravdu by mě zajímalo, co za zápletku v něm Sylvia Day svým čtenářům představí. ☺




Hodnocení: 4 z 5
Za poskytnutí recenzního výtisku moc děkuji nakladatelství Fortuna Libri 

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.