Mini Recenze : Klub tygrů: Hřbitov dinosaurů - Thomas C. Brezina

Autor: Thomas C. Brezina
Nakladatelství: Fragment
Počet stran: 118

Název v originále: Ein Fal fur Dich und Das Tiger Team - Volume 26: Der Saurier-Friedhof
Série: Klub tygrů
Anotace:
Během návštěvy Las Vegas překříží Biggi, Luk a Patrik cestu podivnému vědci a zhatí mu jeho šílené plány. 
V tu chvíli se pozlátko luxusního města plného heren a zábavy promění v noční můru! Kamarádi z Klubu Tygrů se na vlastní pěst pustí do hledání tajemného hřbitova dinosaurů, i když vědí, že při tom riskují vlastní životy. Krutý a bezohledný protihráč totiž vláká každého, kdo na pohřebiště vkročí, do smrtelné léčky.
Podaří se jim záhadné místo najít a šíleného vědce zastavit? 
Zapoj se do pátrání i ty a zažij celé dobrodružství z první ruky!




Klub tygrů je známá série, kterou si mladší čtenáři oblíbili hlavně proto, že se v knize ukrývá tajemná lupa, díky které můžou luštit tajné vzkazy, které jim dopomohou k odtajnění záhady.
Jak jsem psala již u jednoho dílu této série, velkou výhodou je, že na sebe jednotlivé díly nijak nenavazují. Celkově sérii Klub tygrů můžeme přiřadit k seriálu, kdy jeho hlavní hrdinové v každém díle, nezávisle na sobě, řeší jiný případ (podobně jako u Scooby-Doo).


Tuto knížku jsem si vyloženě vytipovala na oddech a zavzpomínání na své knižní začátky. Příběh byl takový, jaký má pro mladší čtenáře být - nenáročný, nepřekombinovaný a s dobrým koncem. 
Pro začínající čtenáře jsou knížky podobného charakteru podle mě nejlepší, jelikož hravou formou přimějí děti k tomu, aby se začetli do příběhu. A jak už se čtením člověk začne postupem času se začne rozvíjet a číst tlustší a tlustší knihy. :D
Po mně se do knížky pustil můj mladší bratr a ihned si ji uzurpoval do své knihovničky. :) Příběhy od Thomase C. Breziny jsou příjemné čtení například pro vaše mladší sourozence, kterým uděláte jedním z dílů této série určitě radost. :)




Hodnocení: 3,5 z 5
Za poskytnutí recenzního výtisku moc děkuji nakladatelství Fragment :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

© My book world..
Šablona od Lucy Lillianne. Optimalizováno pro Firefox.